Dags för restaurang!

Dags för restaurang!

Elwing & Co. meddelar stolt att vi i hård konkurrens vunnit ytterligare en upphandling. Vi kommer från och med den 4 januari 2014 att driva restaurangen och pausserveringen på Berwaldhallen i Stockholm. Det är ett jättespännande uppdrag och första gången på länge som vi driver en restaurang.

Konsertbesökarna kommer att märka en successiv förändring och vi kommer att i lugn takt att utveckla verksamheten tillsammans med Berwaldhallen. God, vällagad mat, goda drycker och personlig service i restaurangen ska positivt förstärka känslan och upplevelsen vid konsertbesöket. Uppdraget innebär att vi har nyrekryterat till flera tjänster vilket känns jättekul i dessa annars ganska försiktiga tider. Vi har lite hastigt startat upp en första hemsida som snart kommer att uppgraderas där du kan läsa mer om vad vi kommer att servera nämligen: www.cafeberwald.se.

”Konserthuset Berwaldhallen, med Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören, är en av landets viktigaste kulturinstitutioner med räckvidd långt utanför landets gränser. Berwaldhallen invigdes hösten 1979. Inför bygget väcktes stora protester – det skulle inte få synas för mycket över marknivån. Därför är det nedsprängt så att 2/3 ligger under marknivå. Två år efter invigningen tilldelades konserthuset, ritat av arkitekterna Erik Ahnborg och Sune Lindström, det prestigefyllda arkitektoniska priset Europa Nostra 1981 Diploma of Merit ”för ett anmärkningsvärt känsligt utformat konserthus”. De två ensemblerna Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören tillhör de yppersta i landet inom sina respektive fält och har genom turnéer och framträdanden världen över också blivit viktiga ambassadörer för svensk musik och kultur utomlands. Läs mer här: www.berwaldhallen.se ”

Kul! Eller hur?