Gamla bekanta på Berns

Gamla bekanta på Berns

Alldeles i början av cateringkarriären anställde min man Calle en ung kille som hette Johan Lindqvist. De är bägge östgötar och kände varandra sedan tidigare, men Johan var helt ny i branchen och det han hade med sig i bagaget var ett brinnande matlagningsintresse. 25 år senare (ja ja vi var setts dess emellan också)  träffas vi på Berns där Johan idag är källarmästare. Han har verkligen gjort en fantastisk utvecklingsresa under dessa år och blivit en fenomenal matkreatör. Igår kväll fick vi äta en kanongod asiatisk buffé på SHR´s branschmingel på Berns salonger. Kul att träffa Johan igen! Och mycket gott val av SHR att förlägga träffen i dessa historiska lokaler. Sveriges första kinarestaurang, visste du det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: