Jul för alla

Jul för alla

För ett antal år sedan gick jag på Poppius journalistskola. I samband med det fick jag kontakt med Situation Stockholm som har en fantastisk social verksamhet. De trycker och distribuerar inte bara den tidning som du kanske förknippar med namnet utan hjälper med sin verksamhet hemlösa till ett bättre liv.

Vi brukar göra några olika måltider varje år till de hemlösa och i veckan levererade vi ett julbord. Det känns väldigt bra att stötta Situation Stockholm och jag uppmanar dig att köpa en tidning av en hemlös nästa gång du träffar en försäljare.

Nu är det dags att stänga igen verksamheten inför julhelgen och vila upp sig. Dags att själv få äta lite julmat. Alla familjer har olika traditioner, hos oss har vi kimchi på julbordet tack vare rötter i Sydkorea. Jag får berätta mer om koreansk mat i senare inlägg. Tills dess: God Jul och Gott Nytt År!