Det är mycket nu

Det är mycket nu

Det är så konstigt men vissa dagar under året hopar sig väldigt många beställningar. Idag är en sådan dag. Jag har precis sjunkit ner på min stol här på kontoret efter att ha varit ute i köket hela dagen och hjälpt till att skicka ut mat, dryck, hyrgods och blommor till alla glada kunder.

 

 

 

 

 

 

 

För flera veckor sedan såg vi att den 15 december skulle bli en väldigt hektisk dag. Det luriga med att jobba med catering är att man inte har det som på en krog när det kommer till att man kan säga att det är fullt. En restaurang har en eller två sittningar, ett visst antal bord och ja – när det är fullt så är det fullt! Hos oss däremot måste VI bestämma oss för när det tar stopp. Det kan vara flera tusen portioner i kylen innan vi säger nej till fler uppdrag.

 

Det var aningen fullt i kylen. Men allt har gått toppenbra under dagen, Henrik och jag har haft världens bästa teamwork! Vad händer då imorgon? Ja, förutom att vi kör ut ännu mera mat så kommer alla returer tillbaka. Och de ska diskas…Tur att jag köpte 700 nya fat nyligen! Så att de inte tar slut….