Stadshuset here we come!

Stadshuset here we come!

Nu är det klart!

Vi har fått ett jättespännande och prestigefullt uppdrag. Vi ska fr o m 1 januari 2012 sköta all catering på Stadshuset. Det känns otroligt kul att ha fått detta förtroende i hård konkurrens med flera andra cateringfirmor.

Stadshuset ska bygga om sitt ordinarie kök under minst 6 månader 2012, det är då vi kommer att producera och leverera allting dit.

Att det är just Stadshuset känns extra kul bland annat för att jag var där på Nobelmiddagen för ett par år sedan som gäst. Det var en av de mest fantastiska festkvällar jag upplevt och lokalerna är otroligt vackra. Nästan som Askungens bal…

För en tid sedan hade vi projektledning och catering vid dopet av ångaren Erik Nordevall då Kronprinsessan Victoria döpte skeppet. Vid det tillfället tog Urban en fin bild på henne som jag tycker passar riktigt bra just i det här inlägget…för du ser väl vilken byggnad det är i bakgrunden?

Tags: